Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

У Київському університеті права НАН України відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Наш край у роки Великої Вітчизняної війни:сторінки історії» (фото)

Опубліковано 22 квітня 2014 року о 17:00

Не просто знайти тут потрібні слова

Бо доля їх – фронтова, бойова…

На виконання листа №14/10-1043 від 07.04.2013  «Про відзначення  70-ї річниці визволення України від фашистських загарбників та 70-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років» та з метою патріотичного виховання студентської молоді Інститут інноваційних технологій і змісту освіти спільно з Організацією ветеранів України, Комісії Верховної Ради України  в справах колишніх партизанів Великої Вітчизняної Війни, Студентським парламентом КУП НАНУ провели Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Наш край у роки Великої Вітчизняної війни:сторінки історії».

У конференції взяли участь Сафонов Юрій Миколайович, начальник відділу соціально-гуманітарної освіти Інституту інноваційних технологій і змісту освіти МОН України, Удалова Олена Адамівна,  кандидат педагогічних наук, завідувач сектору Інституту інноваційних технологій і змісту освіти МОН України, Рижкова Раїса Василівна, Голова комісії по роботі з молоддю Ради Організації ветеранів України,  Полухін Сергій Михайлович,  Генерал – майор, голова Ради ветеранів 8-го мікрорайону Святошинського району м. Києва, Кравчук Дмитрій Адамович, Відповідальний секретар Комісії Верховної Ради України  в справах колишніх партизанів Великої Вітчизняної Війни, професорсько-викладацький склад, студенти.

У привітальному слові до присутніх Бошицький Юрій Ладиславович, ректор, професор звернувся зі словами щирої вдячності за співпрацю, акцентувавши увагу, що ветерани своїм повсякденним життям надають приклад глибше зрозуміти терміни: товариш, побратим, друг. Історична пам’ять подвигу героїв Великої Вітчизняної війни спонукає нас розуміти, хто ми і якого роду, допомагає зміцнити державу. Без усвідомлення Вашого героїчного подвигу молодому поколінню важко творити власну історію і вести у майбутнє незалежну України, яка має все щоб посісти гідне місце в Європейському та світовому співтоваристві.

Полінська Дар’я, президент студентського парламенту презентувала присутнім соціальну програму, розроблену студентами «Передаймо тепло своєї руки людям поважного віку», запропонувавши суспільству звернути увагу на звертання до людей старшого покоління. На думку студентства хилять дерево, вежу, а людей слід поважати. А тому студенти пропонують у вживаній лексиці «людина похилого віку» замінити на «людина поважного віку». Ця програма вже була презентована на сайті Святошинської районної державної адміністрації.

Учасників конференції студенти та ансамбль ветеранів 8-го мікрорайону Святошинського району віншували піснями.  

На добру згадку про зустріч  у чистий четвер напередодні Великодня присутні в подарунок одержали писанки – символ життя.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux