Головна  →  Новини  →  18 квітня 2014

Вихованці ЦСПК «Спорт для всіх» гідно представили Святошинський район на Міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі сучасного мистецтва «КИЇВ АРТ ФЕСТ» (фото)

12-13 квітня в Центрі культурі та мистецтв Київського Національного економічного університету імені В. Гетьмана відбувався Міжнародний багатожанровий фестиваль-конкурс сучасного мистецтва «КИЇВ АРТ ФЕСТ».

Участь у фестивалі вже традиційно взяли вихованці спортивно-танцювальної студії «Луна» підліткового клубу «Орлятко» ЦСПК «Спорт для всіх» та вихованці підліткового клубу «Авіатор» ЦСПК “Спорт для всіх”

Юні танцюристи зі студії «Луна» продемонстрували свої танцювальні, акробатичні та артистичні здібності та стали срібними призерами в молодшій віковій категорії конкурсу та бронзовими призерами в середній віковій категорії в номінації «Вуличне танцювальне шоу».

Журі відзначило високий рівень підготовки юних танцюристів. Усі 20 учасників були нагороджені дипломами, цінними подарунками та кубками!

Лауреатами І ступеню у номінації Оригінальний жанр з композицією «Веснянка» стали Гуріненко Юлія, Гуріненко Єлизавета та Камєннова Ірина вихованки підліткового клубу «Авіатор».

Вітаємо їх та бажаємо перемог у майбутньому!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку