Головна  →  Новини  →  9 квітня 2014

Студенти Київського університету права НАН України взяли участь у толоці з озеленення бульвару Академіка Вернадського (фото)

Підтримуючи ініціативу голови Київської міської державної адміністрації Володимира Бондаренка щодо проведення суботніх толок в столиці, за дорученням ректора Київського університету права НАН України, професора Юрія Бошицького, студенти вишу взяли участь у озелененні та поліпшенні санітарного стану території бульвару Вернадського.

Студенти вправно працювали над підготовкою ґрунту для висадження  зелених кущів. Естафету весняного двомісячника з благоустрою та озеленення в Святошинському районі 9 квітня студенти Київського університету права НАН України передають Відкритому міжнародному університету «Україна».

Для студентів вишу ця ділянка роботи є знаковою, оскільки бульвар Вернадського названо на честь першого президента Академії наук України (1918 – 1921). Різнопланова творча спадщина Вернадського привертає увагу багатьох вчених світу і зараз.

Володимир Вернадський належав до тих патріотів України, які передбачали щасливе завтра свого народу, який обов'язково посяде гідне місце і в Європі, і в світі. Перед смертю вчений передав до Академії наук України свої спогади, в яких зазначав: «я вірю у велике майбуття і України, й Української академії наук...»

Національна академія наук України з 1994 року отримала статус національної.

Національну академію наук України з 1962 року  по теперішній час очолює Борис Патон.

12 квітня студенти долучаться до Всеукраїнської толоки «Зробимо Україну чистою» 

Перейти до спискуВерсiя для друку