Головна  →  Новини  →  8 квітня 2014

Студенти-волонтери Київського університету права Національної академії наук України провели благодійну акцію «Передай тепло своєї руки кримчанам» (фото)

У рамках Всеукраїнської акції «Єдина країна»  студенти-волонтери Київського університету права Національної академії наук України 07 квітня 2014 року провели благодійну акцію «Передай тепло своєї руки кримчанам», що проходила під особистим патронатом ректора, професора Юрія Бошицького, який зазначив «Майбутнім юристам необхідно мати ґрунтовні знання, що сприятимуть  у майбутньому глибоким переконанням».

Завданням акції було привернути увагу громадськості до існуючої в сучасному суспільстві нагальної проблеми дефіциту співчуття і милосердя до людських проблем, виховати в студентів гуманних відносин до оточуючих людей, спонукати  майбутніх юристів (від лат. juris — право, справедливість) робити людям добро, проявляти милосердя до них.

Долучилися до волонтерської акції студенти,  працівники вишу, професорсько-викладацький склад.

Волонтери надали помірну допомогу кримчанам, яких розмістили на базі відпочинку в Пущі-Водиці. Серед предметів повсякденного вжитку були засоби особистої гігієни, памперси для  немовлят, продукти харчування, канцтовари; подарункове видання книг «Україна – Європа» від стародавнього часу до кінця ХVІІІ ст. волонтери  подарували Ярошевському Олександрові, журналістові, який прибув із м. Судак.

Волонтери КУП НАНУ запросили Івана Коротаєва, координатора  соціальної програми «Пуща – Водиця SOS» та кримчан взяти участь

12 квітня в  проведенні спільної Всеукраїнської толоки «Зробимо Україну чистою» на територіїКУП НАНУ, під час якої буде висаджено 100 білих троянд на честь пам`яті Небесної сотні.

На завершення толоки планується проведення спортивних змагань. Кожна людина несе відповідальність перед усіма людьми за всіх людей і за все.

Перейти до спискуВерсiя для друку