Головна  →  Новини  →  3 березня 2014

«Чистота може бути всюди»: В Київському університеті права Національної академії наук України відбулася весняна толока (фото)

1 березня студенти І – ІV курсів Київського університету права НАН України долучилися до проведення загальноміської толоки.

Якщо хочеш щось змінити, починати треба з себе – вирішили студенти і взялися за благоустрій території власного ВИШу. Кожен узяв до рук граблі, віники та пакети для сміття.

Працівники КП УЗН Святошинського району виконали на території університету чанітарну обрізку дерев, а студенти забезпечили прибирання гілок та сухої трави як на території ВИШу, так і на території прилеглій до нього.

Також студенти навели лад навколо будівель та навчальних корпусів, впорядкували прилеглі території, на клумбах позгрібали сміття та торішнє листя, підчистили бордюри, підмели доріжки.

Погода сприяла піднесеному настрою, учасники весняної толоки попрацювали плідно та згуртовано, сповнені прагнення духовного очищення.

А на завершення великого прибирання учасники толоки обговорили нагальні студентські питання в Інтернет – кафе  за філіжанкою чаю.

Перейти до спискуВерсiя для друку