Головна  →  Новини  →  14 листопада 2018

У Святошинській РДА відбулося чергове щотижневе засідання оперативного штабу

У Святошинській РДА відбулося чергове щотижневе засідання оперативного штабу

14 листопада 2018 року у Святошинській РДА пройшло щотижневе засідання оперативного районного штабу з метою здійснення постійного контролю за підготовкою підприємств, установ та організацій Святошинського району м. Києва до роботи в зимово-весняний період 2018 - 2019 років під головуванням першого заступника голови Святошинської РДА Сергія Пилипчука. Участь у засіданні взяли: заступник голови Наталія Гусєва, керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Розпочали засідання з розгляду питання щодо стану виконання протокольних доручень, стану усунення пошкоджень на зовнішніх теплових мережах та проведення робіт з усунення заповітрення внутрішньобудинкових систем опалення.

Далі було розглянуто стан функціонування ліфтового господарства на території району. Основною причиною виходу з ладу ліфтового обладнання залишається вандалізм людей.

Наступним питанням обговорення стало питання проведення робіт з прибирання опалого листя на закріплених територіях.

Крім того, було розглянуто питання складання протоколів про адміністративне правопорушення за несвоєчасне закриття контрольних карток з порушення благоустрою та за несвоєчасне прибирання балансоутримувачами закріплених територій.

Також проаналізували якість виконання звернень громадян, що надходять до Комунальної бюджетної установи "Контактний центр міста Києва" Київської міської державної адміністрації (15-51).

Перейти до спискуВерсiя для друку