Головна  →  Новини  →  5 листопада 2018

Соціальних працівників Святошинського району сьогодні вітали з професійним святом (фото)

Соціальних працівників Святошинського району сьогодні вітали з професійним святом (фото)

У ЦК «Святошин» сьогодні відбулося вітання працівників соціальної сфери, присвячене їх професійному святу. Привітати соцпрацівників прийшли голова Святошинської РДА Володимир Каретко, заступник голови Наталія Гусєва та керівник апарату Олексій Михайлов. Перед початком урочистостей гостям було запропоновано відвідати селфі-зону, де вони мали змогу в неформальній обстановці поспілкуватися і зробити світлини на згадку. У залі зібралися представники управління праці та соціального захисту населення, територіального центру соціального обслуговування Святошинського району міста Києва, Відділення соціально-медичної реабілітації дітей з дитячим церебральним паралічем, розумово відсталих дітей та дітей з ураженням центральної нервової системи з порушенням психіки Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району м. Києва, Святошинської районної філії Київського міського центру зайнятості, Правобережного відділення Пенсійного фонду.

Загалом у Святошинському районі у сфері соціального захисту населення зайнято майже п’ять з половиною сотень працівників. Кожного дня вони спілкуються з різними людьми, що мають всілякі проблеми: зі здоров'ям, з працевлаштуванням, соціальною адаптацією, з сім’єю і т.п. Ці люди день у день налагоджують зв'язки, роблять добро, виявляють милосердя. Вони дарують людям надію на краще, вчасно подають руку допомоги тим, хто цього потребує. Соціальному працівнику доводиться стикатися з різними сферами життя людини і суспільства: фізичним і психічним здоров'ям, особистими і груповими конфліктами, плануванням сім'ї, з проблемами працевлаштування, професійної і соціальної адаптації різних категорій населення, профілактикою асоціальної поведінки, здійсненням правосуддя і багатьма іншими. В умовах властивої Україні соціальної динамічності стає гострою проблема правового захисту кожного громадянина, обґрунтування правової доцільності його побутової поведінки, професійної політичної та інших видів діяльності.

Сьогодні в урочистій обстановці було відзначено кращих представників цієї благородної професії в районі. За вагомий особистий внесок, досягнення визначних успіхів у роботі та з нагоди відзначення Дня працівника соціальної сфери було вручено 13 почесних грамот Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації, 14 подяк голови Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації та 9 подяк народного депутата України Третьякова Олександра Юрійовича, які вручала помічник депутата Ніна Роговець

Вітаючи соціальних працівників, голова Святошинської РДА Володимир Каретко сказав: «Соціальна робота — це мистецтво налагоджувати зв'язки між людьми. День працівника соціальної сфери — професійне свято, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов'язку, а й за велінням совісті та покликом душі. Вітаю вас, шановні друзі. І нехай ваші добрі справи завжди будуть оцінені».

По завершенню урочистої частини на присутніх чекав неперевершений концерт Київського академічного муніципального естрадно-духового оркестру (головний диригент заслужений діяч мистецтв України В’ячеслав Коробко), який провела заслужена артистка України Наталія Заболоцька. Присутні до свята отримали в подарунок море приємних хвилин, незабутніх вражень і позитивних емоцій. Таке чудове, душевне свято соцпрацівники отримали завдяки підтримці народного депутата України Олександра Третьякова, за що йому щиро вдячні.

Перейти до спискуВерсiя для друку