Головна  →  Новини  →  22 жовтня 2018

Учні КДМШ № 23 завітали з концертною програмою до Ново-Білицького психоневрологічного будинку-інтернату для чоловіків (фото)

Учні КДМШ № 23 завітали з концертною програмою до Ново-Білицького психоневрологічного будинку-інтернату для чоловіків (фото)

Учні Київської дитячої музичної школи № 23 відділу культури та охорони культурної спадщини завітали з концертною програмою до мешканців Ново-Білицького психоневрологічного будинку-інтернату для чоловіків з нагоди святкування Покрови Пресвятої Богородиці, Дня українського козацтва і Дня захисника України!

Благодійний святковий захід пройшов у надзвичайно теплій дружній атмосфері. Учасники заходу: представники вокально-хорового відділу класу сольного академічного співу викладача Тетяни Стефанишиної та класу сольного народного співу викладача Валентини Гаркуші. 

Юні співачки сестри Адріана і Мідея Наруцькі не тільки зачаровували своїм майстерним виконанням музичних вітань, а були чарівними ведучими концерту. Глядачі дякували молодим і талановитим артистам за чудовий спів, яскраве виконання і висловлювали побажання зустрітися знову.

На ім’я адміністрації Київської дитячої музичної школи №23 надійшла Подяка від керівництва інтернату за сприяння у проведенні концерту.

 

Джерело: відділ культури та охорони культурної спадщини Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації

Перейти до спискуВерсiя для друку