КМДА Київська міська державна адміністрація


11 жовтня 2018

Вітаємо учнів КДМШ № 23 – переможців шкільного конкурсу-вікторини «Мій улюблений музичний інструмент»

Вітаємо учнів КДМШ № 23 – переможців шкільного конкурсу-вікторини «Мій улюблений музичний інструмент»

Відповідно до Комплексного перспективного плану роботи на 2018-2019 навчальний рік в Київській дитячій музичній школі № 23відділу культури та охорони культурної спадщини  розпочато цикл навчально-виховних заходів.

На теоретичному відділі заплановано цілу низку заходів, спрямованих на виявлення творчих здібностей учнів: це різноманітні конкурси, вікторини, письмові роботи певного напрямку.

Нещодавно  відбувся конкурс «Мій улюблений музичний інструмент», розроблений для учнів, які вивчають музичну літературу. Готуючись до вікторини, учні підготували письмові роботи, присвячені історії виникнення та розвитку музичних інструментів, а також постатям видатних виконавців-віртуозів різних епох і країн світу. Кращі роботи були зачитані перед початком вікторини і супроводжувалися відеорядом та відповідними аудіозаписами. 

Під час музичної вікторини увага учнів була направлена на виявлення тембральних барв інструментів у сольному, ансамблевому та оркестровому звучанні. За результатами  конкурсу кращі роботи показали такі учні: Сироватка Микита, Чепусова Анастасія, Шемет Єлізавета, Шеремет Каріна, Стельмах Мар’яна, Саноцька Вероніка,  Новаторова Крістіна, Берестецька Софія.

 

Джерело: відділ культури та охорони культурної спадщини Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.