Головна  →  Новини  →  10 жовтня 2018

На міні-ярмарок - за роботою (фото)

На міні-ярмарок - за роботою (фото)

Для досягнення позитивних результатів співпраці з роботодавцями та збору максимальної кількості вакансій для працевлаштування незайнятих громадян в районі, де пропозиція робочої сили завжди значно перевищує попит на неї, фахівці Святошинської  районної філії Київського міського центру зайнятості використовують увесь спектр послуг служби зайнятості для роботодавців.

Так, 10 серпня 2018 року спеціалістами відділу по взаємодії з роботодавцями   був проведений міні-ярмарок вакансій на замовлення товариства з обмеженою відповідальністю  "ЦИВІЛЬБУДПРОЕКТ" для заповнення вакантної посади  бухгалтера. У заході взяло участь 12 осіб.

На початку заходу начальник   відділу управління персоналом розповіла про діяльність підприємства, умови праці; презентувала наявні вакансії та вимоги до претендентів. «Компанія «Цивільбудпроект» є вітчизняною та молодою  компанією у сфері будівництва — це команда професіоналів, об'єднаних спільною справою

Міні–ярмарок вакансій проходив у формі діалогу, присутні задавали питання та отримували ґрунтовні відповіді. Усі, хто зацікавився можливістю працювати в компанії, домовились про зустріч безпосередньо на території  роботодавця для вирішення питання з роботою.

Проведення таких заходів дозволяє сподіватися на вирішення кадрових проблем для роботодавців та проблеми безробіття для населення . Адже для кожної людини головне – благополуччя і добробут родини. Забезпечити його може лише стабільна робота і гідна заробітна плата.

Джерело: Святошинська  районна філія Київського міського центру зайнятості.

Перейти до спискуВерсiя для друку