Головна  →  Новини  →  13 вересня 2018

У парку «Інтернаціональний» відбувався Міні-Фест Громадського бюджету (фото)

У парку «Інтернаціональний» відбувався Міні-Фест Громадського бюджету (фото)

Інформаційна кампанії «Громадського бюджету» (https://gb.kyivcity.gov.ua/) у вигляді яскравого шоу прийшла до Святошинського району. Сьогодні Міні-Фест на підтримку команд громадських проектів зібрав численну святошинську громаду на Микільській Борщагівці у парку відпочинку «Інтернаціональний». Незмінним ведучим цьогорічних фестивалів залишився Олег Мельник, знаний святошинець, автор проектів, який вже третій рік приймає активну участь у Громадському бюджеті. Чудова святкова програма не залишила нікого байдужим.

Команди мали змогу представити свої проекти. У Святошинському районі загалом було подано 61 проект, з них у 15 проектів змінено статус, на етап голосування вийшов 41 проект.

Станом на 10 вересня за різні проекти було віддано вже більше 280 тисяч голосів. Інтернет видання Vgorode.ua  обрало ті ініціативи зі списку, за які кияни голосували більше всього, і серед 10 найпопулярніших - 5 саме проекти команд Святошинського району. (https://kiev.vgorode.ua/news/sobytyia/373854-10-luchshykh-proektov-obschestvennoho-buidzheta-po-mnenyui-kyevlian).

Тож сьогодні ті хто не встиг проголосувати мали змогу це зробити, а решті нагадуємо, що до завершення голосування залишилось 2 дні. У кожного киянина є 5 голосів, які можна віддати за обрані проекти.

Перейти до спискуВерсiя для друку