Головна  →  Новини  →  13 вересня 2018

22 вересня у столиці відбудеться традиційне свято «Юнь Києва запрошує»

22 вересня у столиці відбудеться традиційне свято «Юнь Києва запрошує»

22 вересня о 10:00 у столиці відбудеться традиційне свято «Юнь Києва запрошує» для київських родин, школярів та молоді. Захід проходить вже понад 25 років поспіль, але кожного року має свою специфіку. Цьогоріч він відбуватиметься під гаслом: «Дружня родина – кожній дитині!». Про це повідомили у Київському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Метою акції є презентація безкоштовних соціальних послуг та послуг неформальної освіти державних та громадських закладів міста Києва для дітей соціально незахищених категорій, популяризація здорового способу життя та безпечної поведінки, популяризація волонтерського та Скаутського руху, залучення дітей та молоді до соціально-корисної діяльності, формування активної громадської позиції у сімей міста Києва.

Для прийомних сімей та вихованців дитячих будинків сімейного типу відбудеться сімейний бранч. До участі у заході залучено близько 5 тисяч киян та гостей столиці.

Під час свята усі охочі зможуть дізнатися про послуги мережі центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, отримати консультацію фахівців з питань соціальної допомоги, нарко- та алкозалежності, безкоштовно зробити тест на соціально небезпечні хвороби. Також учасники свята познайомляться з волонтерським та Скаутським рухом, діяльністю громадських організацій та фондів. На наймолодших учасників чекатимуть ігри від волонтерів. Для тих, хто матиме бажання створити щось власноруч, працюватимуть майстер-класи.

Захід триватиме на території Центрального парку культури та відпочинку (Маріїнський парк, біля сцени «Мушля»).

 

Перейти до спискуВерсiя для друку