Головна  →  Новини  →  15 серпня 2018

У Святошинській РДА пройшло засідання оперативного штабу (фото)

У Святошинській РДА пройшло засідання оперативного штабу (фото)

15 серпня 2018 року у Святошинській РДА пройшло щотижневе засідання оперативного районного штабу для здійснення постійного контролю за підготовкою підприємств, установ та організацій Святошинського району м. Києва до роботи в зимово-весняний період 2018 - 2019 років під головуванням першого заступника Святошинської РДА Сергія Пилипчука. Участь у засіданні взяли: заступник голови Святошинської РДА Наталія Гусєва, керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Розпочали засідання з розгляду питання щодо стану виконання протокольних доручень, усунення недоліків та зауважень, щодо отримання актів готовності систем теплоспоживання житловим господарством та об’єктами бюджетної сфери та проведення робіт з відновлення благоустрою після розриттів, а також щодо покосу трави та прибирання закріплених територій.

Окремо зупинились на виконанні робіт з підготовки до осінньо-зимового періоду 2018 - 2019 років відповідно до розроблених заходів: за видами робіт, термінами виконання, відсотком виконання робіт на об’єктах житлового фонду, у лікувальних, дитячих та дошкільних закладах, закладах соціального спрямування.

Далі було розглянуто функціонування ліфтового господарства на території району. Є зауваження до роботи аварійної служби, яка не виконує вчасно свою роботу щодо усунення аварійних зупинок ліфтів. Було дано доручення активізувати претензійну роботу до обслуговуючої організації та вжити штрафних санкцій.

Крім того було розглянуто питання складання протоколів про адміністративне правопорушення за несвоєчасне закриття контрольних карток з порушення благоустрою та за несвоєчасне прибирання балансоутримувачами закріплених територій. КП ШЕУ було дано доручення терміново вжити заходів для закриття контрольних карток.

Наприкінці засідання було розглянуто питання контролю за виконанням доручень до звернень громадян, що надходять до Комунальної бюджетної установи "Контактний центр міста Києва" Київської міської державної адміністрації.

За результатами розгляду питань порядку денного присутні керівники отримали відповідні доручення, встановлено термін їх виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку