Головна  →  Новини  →  13 серпня 2018

Організація літнього оздоровлення в закладах дошкільної освіти Святошинського району (фото)

Організація літнього оздоровлення в закладах дошкільної освіти Святошинського району (фото)

Організація літнього оздоровлення та відпочинку має велике значення для відновлення сил та поліпшення стану здоров’я дошкільників.

З метою забезпечення ефективного оздоровлення та цікавого відпочинку в закладах дошкільної освіти Святошинського району діти частіше влітку бувають на свіжому повітрі. І саме тут, на майданчиках закладів, відбуваються основні оздоровчі заходи. Це щоденна ранкова гімнастика, загартовуючі процедури, пошуково-дослідницька діяльність.

Вихователі використовують усі можливості природного середовища для організації літніх міні-занять, що також проводяться на свіжому повітрі. Дошкільнята полюбляють лялькові театри, спортивні розваги та змагання, які проводять педагоги закладів.

Режим дня сформований з метою максимального перебування дітей на свіжому повітрі та активного відпочинку. Проведені веселі та цікаві заходи надовго запам’ятаються малюкам. Адже педагоги завжди придумують для дітей щось корисне та цікаве, щоб дзвенів дитячий сміх, а очі блищали радістю та живою цікавістю!

Джерело: управління освіти, молоді та спорту

 

Перейти до спискуВерсiя для друку