Головна  →  Новини  →  25 липня 2018

В Святошинській РДА пройшло засідання оперативного штабу (фото)

В Святошинській РДА пройшло засідання оперативного штабу (фото)

25 липня 2018 року в Святошинській РДА пройшло засідання щотижневого оперативного районного штабу з метою здійснення постійного контролю за підготовкою підприємств, установ та організацій Святошинського району м. Києва до роботи в зимово-весняний період 2018-2019 року під головуванням першого заступника Святошинської РДА Сергія Пилипчука. Участь в засіданні взяли: заступник голови Святошинської РДА Наталія Гусєва, керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Розпочали засідання з розгляду виконання протокольних доручень, усунення недоліків та зауважень, також питання проведення гідравлічних випробувань теплових мереж на щільність та міцність, оформлення паспортів готовності житлових будинків, усунення пошкоджень на зовнішніх теплових мережах та проведення робіт з відновлення благоустрою після розриттів. На сьогоднішній день вже підготовлено 155 актів готовності по житловим будинкам після усунення зауважень.

Окремо зупинились на виконанні робіт з підготовки до осінньо-зимового періоду 2018/2019 років відповідно до розроблених заходів: за видами робіт, термінами виконання, відсотком виконання житлового фонду, лікувальних, дитячих та дошкільних закладів, закладів соціального спрямування. Було поінформовано присутніх про очікувані перебої подачі електроенергії з 1 серпня і необхідність використання інтерактивних джерел живлення, комунальні служби в цей період повинні працювати в посиленому режимі.

Далі було розглянуто функціонування ліфтового господарства на території району. На ранок в зупинці 38 ліфтів, з них 7 на модернізації, 27 вандалізм, 2 ліфта після пожежі відновлено та будуть запущені в роботу. Ліфтовим організаціям вкотре дано доручення вчасно усувати аварійні зупинки ліфтів та інформувати жителів багатоповерхових будинків про терміни відновлення роботи ліфтів.

Крім того було розглянуто питання складання протоколів про адміністративне правопорушення за несвоєчасне закриття контрольних карток з порушення благоустрою та за несвоєчасне прибирання балансоутримувачами закріплених територій. Також розглянули виконання робіт по покосу трави на закріплених територіях.

Наприкінці засідання було розглянуто питання контролю за виконанням звернень громадян, що надходять до Комунальної бюджетної установи "Контактний центр міста Києва" Київської міської державної

За наслідками розглянутих питань присутні керівники отримали відповідні доручення, встановлено термін їх виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку