Головна  →  Новини  →  4 липня 2018

Мер Києва Віталій Кличко проінспектував ремонт автомагістралей Святошинського району

Мер Києва Віталій Кличко проінспектував ремонт автомагістралей Святошинського району

Під час учорашньої інспекції мером Києва Віталієм Кличком та очільником Святошинського району Володимиром Каретком капітального ремонту одного з бульварів Святошинського району – бульвару Академіка Вернадського, який 45 років не бачив ремонту та сьогодні зазнав відчутних змін із застосуванням передових технологій будівництва автомагістралей, мер Києва Віталій Кличко згадав і ще про один важливий об’єкт транспортної інфраструктури району й міста – проспект академіка Палладіна, капітальний ремонт якого нещодавно було розпочато. Мер столиці підкреслив: «Капітальний ремонт такої важливої транспортної артерії, як проспект Академіка Палладіна дасть можливість повністю оновити цей напрямок виїзду з міста і розвантажити основні магістралі. На Палладіна ми відремонтуємо майже 5 кілометрів дороги. Там ремонт розпочався у червні цього року. Термін виконання робіт – 9 місяців».

На згаданому проспекті планується повністю оновити всі смуги руху, капітально відремонтувати шляхопровід через залізницю, оновити мережу дощової каналізації, облаштувати нові тротуари та нове сучасне освітлення, а також велосипедні доріжки. Передбачено в плані реконструкції й місця для паркування.

Віталій Кличко зазначив, що відповідно до укладеного договору підрядні організації дають гарантію на нову дорогу на 5 років. Якщо за цей час будуть виявлені недоліки, підрядник усуває їх за свій кошт. Мер Києва також нагадав, що за попередніх два роки у Києві капітально відремонтували 502 кілометри доріг та проїздів. і як мінімум 300 кілометрів планують відремонтувати цього року.

Перейти до спискуВерсiя для друку