Головна  →  Новини  →  27 червня 2018

До Дня Конституції України в ЦК «Святошин» вручили відзнаки активним членам громади (фото)

До Дня Конституції України в ЦК «Святошин» вручили відзнаки активним членам громади (фото)

Напередодні Дня Конституції України в актовій залі ЦК «Святошин» на урочистості, присвячені 22-ій річниці прийняття Основного закону України, зібралися голова Святошинської РДА Володимир Каретко, заступник голови Наталія Гусєва, помічник народного депутата України Олександра Третьякова Ніна Роговець, президент Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна» Таланчук Петро Михайлович, а також представники трудових колективів підприємств та організацій району, громадських організацій.

Зі словами вітання звернувся до присутніх Володимир Каретко: «Народження Основного закону України 22 роки тому закріпило правові засади незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність. Це стало найважливішим кроком у забезпеченні прав і свобод людини, сприяло подальшому зміцненню міжнародного авторитету України. Усі ми прагнемо, щоб наші права і свободи були реальністю, щоб люди почували себе захищеними і впевнено дивилися у майбутнє. Коли кожен відчує, що його життя, здоров’я, честь і гідність, недоторканність і безпека справді являють собою найвищу цінність держави, тоді ми зможемо з гордістю заявити: Україна стала повноцінною європейською державою з ефективною чинною Конституцією. Але якими б досконалими не були конституційні норми, самі по собі вони не змінять наше з вами життя на краще. Кожен з нас повинен нести відповідальність за те, що коїться навкруги, куди рухається наш державний корабель. Ми повинні самовіддано працювати заради розвитку та зміцнення України, яка є нашою спільною домівкою. І Святошинська влада, розуміючи це, робить усе в межах своєї компетенції задля кожного святошинця, за для всебічного розвитку кожної людини. У переддень свята щиро бажаю всім міцного здоров’я, щастя, натхненної праці та успіхів для зміцнення нашої неньки України!»

До Дня Конституції було відзначено низку найбільш активних членів святошинської громади. Подяки та почесні грамоти голови Святошинської РДА вручив очільник району Володимир Каретко. Помічник народного депутата України Олександра Третьякова Ніна Роговець вручила керівнику ОСН «Квартальний комітет «Прип’ятчани» Людмилі Петрівні Бєлокраінській Почесну грамоту Верховної Ради України.

Президент Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна» Таланчук Петро Михайлович вручив голові Святошинської РДА Володимиру Каретку подяку на знак визнання ролі очільника району в державотворчій діяльності та за плідну співпрацю на освітянській ниві.

На завершення урочистостей Академічний ансамбль пісні і танцю України Державної прикордонної служби України (начальник Неграй Василь Олексійович) подарував присутнім чудову святкову концертну програму.

Перейти до спискуВерсiя для друку