Головна  →  Новини  →  22 червня 2018

Володимир Каретко: «Район завершив перевірку балансових територій та розпочав вивезення покинутих авто» (фото)

Володимир Каретко: «Район завершив перевірку балансових територій та розпочав вивезення покинутих авто» (фото)

Святошинська РДА завершила серію обстежень балансових територій з метою виявлення покинутих транспортних засобів. За час перевірки було виявлено близько 80 транспортних засобів, що мали ознаки покинутих та знаходились без руху понад один рік. Відповідний реєстр було передано згідно з розпорядженням КМДА в КМДА і Патрульну поліцію м. Києва.

Сьогодні під час рейду, що проходив разом з представниками департаменту транспортної інфраструктури КМДА, директором КП «Центр організації дорожнього руху» (Київдорсервіс), представниками Патрульної поліції в місті Києві, комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Святошинського району м. Києва» та КП «Екологія», було проведено вивезення небезпечних покинутих транспортних засобів.

«Ми сьогодні продемонстрували один зі способів вирішення проблеми покинутих небезпечних автівок силами комунальних підприємств району. Комунальники виявили покинуті автомобілі у дворі, патрульна служба зафіксувала відсутність номерних знаків, евакуатор Київдорсервісу вивіз авто на майданчик, що знаходиться в управлінні КП «Екологія», - завив голова Святошинської РДА Володимир Каретко. 

За його словами, прикро, що дії щодо вирішення питання покинутих автівок розпочались лише після трагічних подій, але питання транспортних засобів, що стоять без руху тривалий час з номерними знаками, більш складне для  реалізації і потребує консолідованих дій багатьох комунальних установ.

Зі свого боку, директор КП «Центр організації дорожнього руху» (Київдорсервіс) Віктор Черній повідомив присутнім, що за останні два роки було вивезено з дворів міста понад 300 покинутих автомобілів і лише 3 власники звернулись до підприємства з метою їх повернення.

Нагадаємо, 14 червня на вулиці Чорнобильській у Святошинському районі стався вибух у старому покинутому авто, унаслідок якого постраждали чотири дитини. 15 червня мер Києва Віталій Кличко доручив провести термінові перевірки районів столиці на предмет виявлення старих покинутих авто. Перевірки у Святошині були розпочаті 18 червня. 

Перейти до спискуВерсiя для друку