Головна  →  Новини  →  19 червня 2018

Володимир Каретко: За перші два дні перевірки виявлено 76 старих покинутих автомобілів (фото)

Володимир Каретко: За перші два дні перевірки виявлено 76 старих покинутих автомобілів (фото)

У зв’язку з трагедією, що сталася 14 червня поблизу будинку по вул. Чорнобильській, внаслідок чого постраждали 4 дитини, у Святошинському районі оперативно було проведено обстеження балансових територій. Комунальними підприємствами Святошинського району було виявлено 76 транспортних засобів, які залишаються без руху більше року та виявляють ознаки покинутих.

За словами голови Святошинської РДА Володимира Каретка, який сьогодні проводив інспекцію 5-ти дільниць, «за перші два дні перевірки наші комунальники вже виявили 76 кинутих автівок».

«Залізних монстрів, що стають потенційною небезпекою, на жаль, ми виявили майже у кожному другому дворі. До мене на сторінку в FB лише за два дні звернулось понад 200 мешканців, що вказували адреси, за якими знаходяться покинуті транспортні засоби», - заявив очільник району.

Під час інспекції були перевірені двори і прибудинкові території по вулиці Якуба Коласа. Виявлено три транспортні засоби, які протягом довгого часу знаходяться без руху. Представники патрульної поліції, що брали участь у проведенні інспекції, оперативно здійснили перевірку власників авто.

Зі свого боку, директор КП «Центр організації дорожнього руху» (стара назва – Київдорсервіс) Віктор Черній висловив готовність вирішити згідно з компетенцією покладені на підприємство завдання. 

Нагадаємо, 15 червня мер Києва Віталій Кличко доручив терміново провести перевірки районів столиці щодо виявлення старих покинутих автомобілів.

Перейти до спискуВерсiя для друку