Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

У Святошині вітали медиків з професійним святом (фото)

Опубліковано 15 червня 2018 року о 14:59
фото

Напередодні Дня медичного працівника, що відзначатиметься цієї неділі, до ЦК «Святошин» (просп. Перемоги, 112) сьогодні запросили представників медичних закладів району, щоб привітати їх з професійним святом.

Професія медика завжди вважалася однією з найшанованіших та найгуманніших. Медичний працівник – це, як правило, перша людина, що зустрічає нас у цьому світі, бере на руки. Цим же турботливим рукам ми довіряємо наше здоров’я, а подекуди й життя протягом усього подальшого життєвого шляху.

Сьогодні в концертному залі ЦК «Святошин» вшановували найкращих медичних працівників нашого району. Слова вітань, визнання, шани на адресу медиків прозвучали з уст представників влади. Голова Святошинської РДА Володимир Каретко, визнаючи нелегку працю ескулапів, відзначив їх відданість обраній спеціальності, їх високий професіоналізм та людяність. «Ви проходите зараз нелегкий період. Завжди хотілося б мати більше можливостей, щоб гарантовано надавати свої послуги на найвищому рівні, та не завжди є така можливість. Але завжди наші медики компенсують цю нестачу власним досвідом, компетентністю, бажанням допомогти людям, зрештою, своїм великим серцем. Ви стоїте на порозі реформаторських змін у своїй галузі, а це завжди нелегко. Та я впевнений, що ви з гідністю подолаєте цей рубіж, не розгубивши на цьому непростому шляху ані кадровий склад, ані високий фаховий рівень, ані загальновизнані людські якості, притаманні працівникам вашої галузі, - сказав Володимир Каретко, звертаючись до присутніх. -  З боку районної влади, сподіваюсь, ви відчуваєте нашу увагу до закладів охорони здоров’я, бо у 2016 році ми відновили фінансування галузі з метою поліпшення умов праці, та впровадження енергоефективних заходів у медичних установах. За 2016 - 2018 роки ми провели роботи з утеплення та заміни вікон у 3 медичних закладах: по вул. Єфремова, 11, вул. Кучера, 5, вул. Чорнобильській, 5/7. За цей же період було придбано нове медичне обладнання на суму 15,4 млн грн. На поточний рік у планах велике оновлення 2 медичних закладів: Консультативно-діагностичного центру, що по вулиці Симиренка, 10, та басейну при поліклініці по вулиці Кучера, 5. Фінансування в розмірі 12 та 6,5 млн грн вже включено до програми соціально-економічного розвитку району. Окремо зазначу, що фінансування зазначених медичних установ стало можливе завдяки державній субвенції за поданням народного депутата Олександра Третьякова».

 На підтвердження визнання заслуг найкращих працівників медичних закладів району Володимир Каретко вручив їм почесні грамоти і подяки голови Святошинської РДА. Від імені народного депутата України Олександра Третьякова привітала присутніх його помічник Ніна Роговець. Також теплі слова вітання медичним працівникам висловив голова громадської ради при Святошинській РДА Микола Чернецький.

Яскраву святкову концертну програму, що складалася з різножанрових номерів, присутнім подарував Київський академічний муніципальний естрадно-духовий оркестр (генеральний директор - головний диригент – заслужений діяч мистецтв України  В’ячеслав Коробко).


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux