Головна  →  Новини  →  14 червня 2018

Володимир Каретко: «У 82 будинках району заплановані ремонтні роботи на суму 56 млн грн» (фото)

Володимир Каретко: «У 82 будинках району заплановані ремонтні роботи на суму 56 млн грн» (фото)

«У цьому році у 82 житлових будинках буде проведено ремонт покрівель, під'їздів та заміну вікон. За гроші міського бюджету по Програмі економічного і соціального розвитку м. Києва, які міська влада виділила на ці потреби. Щоб під'їзди відповідали енергетичним умовам, ми встановлюємо металопластикові вікна, що збільшить теплозбереження, упорядковуємо прокладення телекомунікацій, ремонтуємо вхідні групи» - заявив голова Святошинської РДА Володимир Каретко під час виїзної наради з перевірки якості виконаних робіт.

На поточний рік Програмою економічного і соціального розвитку м. Києва у Святошинському районі передбачено виконання робіт по утриманню та ефективній експлуатації об’єктів житлово-комунального господарства на суму понад 56,8 млн грн. Серед них: ремонт сходових клітин у 29 житлових будинках на суму понад 6 млн грн, заміна вікон у 21 будинку на суму понад 7,4 млн грн, капітальний ремонт покрівель у 26 будинках на суму понад 14,2 млн грн та інші види робіт.

За словами очільника району, - «В 11 житлових будинках уже завершені роботи по встановленню вікон, жителі якістю задоволені, тим самим ми підвищили як теплоізоляцію так і покращили естетичний вигляд будинку».

Володимир Каретко наголосив на необхідності якісного та вчасного виконання всіх запланованих робіт аби не викликати соціальної напруги та ефективно використовувати бюджетні кошти.

Довідково: Усі заплановані ремонтні роботи відбуваються у відповідності до Програми економічного та соціального розвитку м. Києва у Святошинському районі. Розпорядження № 55від 02.02.2018 «Про затвердження адресного переліку об’єктів для виконання робіт із капітального ремонту в 2018 році» та Розпорядження №845 від 21.05.2018 «Про внесення змін до Розпорядження №8 від 05.01.2018 «Про Програму економічного та соціального розвитку м. Києва на 2018-2020 роки».

Перейти до спискуВерсiя для друку