Головна  →  Новини  →  14 червня 2018

У відділенні соціально-медичної реабілітації дітей провели тематичний захід „Я – людина. Ми – родина. Дім наш –Україна” (фото)

У відділенні соціально-медичної реабілітації дітей провели тематичний захід „Я – людина. Ми – родина. Дім наш –Україна” (фото)

У відділенні соціально-медичної реабілітації дітей з дитячим церебральним паралічем, розумово відсталих дітей та дітей з ураженням центральної нервової системи з порушенням психіки Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району м. Києва 14 червня 2018 року провели тематичний захід, спрямований на зміцнення національної єдності, утвердження патріотизму, відновлення і збереження національної пам`яті: „Я – людина. Ми – родина. Дім наш –Україна.”

Ведуча заходу вихователь Марчук Ірина Леонідівна розповіла присутнім про найдорожче серцю кожної людини – Батьківщину, її героїчне минуле та сучасне, її солов`їну мову та чарівну природу, народні звичаї та традиції.

Діти разом з дорослими згадали, що таке рід, родина, родове дерево та прийшли до висновку, що родина до родини – народ, який складається з маленьких та великих, дружніх і працьовитих родин.

Впродовж усього заходу були проведені такі конкурси та вікторини, а саме: „Продовжи приказку”, „Скарбниця народної мудрості”, „Відгадай героя казки”, „Як ще були ми козаками”. Діти розповідали вірші про Україну, виконали пісню „Батьківщина” та пісню-танок „”Наша Україна”.

Діти отримали позитивні емоції, бадьорий настрій на весь день.

 

Джерело: УПСЗН.

Перейти до спискуВерсiя для друку