Головна  →  Новини  →  8 червня 2018

Володимир Каретко: підрядна організація в черговий раз зриває строки реконструкції закладів освіти (фото)

Володимир Каретко: підрядна організація в черговий раз зриває строки реконструкції закладів освіти (фото)

Районна влада підтримує рішення мера Києва Віталія Кличка щодо покарання безвідповідальних підрядників, які зривають строки реконструкції закладів освіти. Про це заявив голова Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації Володимир Каретко під час інспекції ходу виконання відповідних робіт.

Очільник району відвідав школу № 200 та дитячий садок № 599. Замовником робіт та головним розпорядником коштів є комунальне підприємство «Дирекція з капітального будівництва та реконструкції «Київбудреконструкція» Вартість робіт на цих двох об’єктах становить понад 63 млн. грн. Погоджений термін виконання робіт у школі № 200 – до 31.08.2018, а по дитячому садочку № 599 – 30.05.2018.

«До початку навчального року залишається всього два місяці, а це не так багато часу, щоб здійснити повний обсяг запланованих робіт. Підрядна організація ТОВ «Капітал Білдінг» мала завершити роботи в садочку ще 30 травня, але ми знову констатуємо факт невиконання зобов’язань», - наголосив Володимир Каретко.

За його словами, районна адміністрація вже неодноразово зверталась до Департаменту житлово-комунальної інфраструктури та Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА та до Дирекції з питань капітального будівництва та реконструкції «Київбудреконструкція» щодо невиконання договірних зобов’язань підрядної організації та необхідності застосування законних важелів впливу для вирішення ситуації.

Довідково:

У поточному році в Києві заплановано провести комплексну термомодернізацію 8 навчальних закладів освіти. Упроваджений комплекс з утеплення дає можливість економити від 30 до 50 % витрат на сплаті за тепло. 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку