Головна  →  Новини  →  5 червня 2018

У Святошині розпочали роботу 7 дитячих таборів з денним перебуванням та 11 мовних таборів (фото)

У Святошині розпочали роботу 7 дитячих таборів з денним перебуванням та 11 мовних таборів (фото)

Цього року Святошинська РДА організувала цікаве та змістовне дозвілля для понад 2 тис. дітей, про це заявив голова Святошинської райдержадміністрації Володимир Каретко під час відкриття оздоровчого сезону в клубі водних видів спорту «Бригантина».

За його словами, з 01 червня в районі розпочали роботу 7 дитячих таборів з денним перебуванням та 11 мовних таборів на базі навчальних закладів району . Тривалість перебування в літньому таборі складає 18 робочих днів.

«На безоплатній основі у таборі можуть відпочити діти, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки: діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з особливими освітніми потребами, які навчаються у спеціальних та інклюзивних класах, учні із сімей учасників АТО та діти із сімей загиблих учасників АТО. Цього року кількість пільгових путівок збільшена у 3 рази - до 200», – наголосив Володимир Каретко.

Нагадаємо, що в минулому році літні табори були організовані лише у 4 навчальних закладах, їх відвідали 605 дітей, при цьому, кожна десята дитина відпочивала безкоштовно (68 дітей пільгових категорій).

Кількість закладів освіти, що можуть організувати літні табори, вдалось збільшити вдвічі завдяки завершенню капітальних та поточних ремонтів, що проходили по Програмі соціально-економічного розвитку м. Києва.

Перейти до спискуВерсiя для друку