Головна  →  Новини  →  30 травня 2018

Відбулося традиційне урочисте відзначення кращих учнів у рамках фестивалю «Ми – гордість і надія твоя, Святошин!» (фото)

Відбулося традиційне урочисте відзначення кращих учнів у рамках фестивалю «Ми – гордість і надія твоя, Святошин!» (фото)

Цілком логічним є підведення наприкінці навчального року підсумків роботи учнів у шкільний та позашкільний час. Життя дітей складається не лише зі шкільного навчання. Для гармонійного, різнобічного розвитку особистості потрібно якомога ширше розвивати свої здібності, щоб якнайповніше реалізувати себе в майбутньому. Тому крім навчання діти шукають себе в науці, у розвитку власних інтелектуальних здібностей, у заняттях спортом чи творчістю. Це неймовірно розвиває нашу молодь, розкриває потенціал майбутнього покоління, і стратегічно – дає майбутнє країні. Саме для того, щоб стимулювати прагнення учнів до розвитку, до самовдосконалення, до вияву своїх талантів та здібностей, проводиться фестиваль обдарованих і талановитих учнів та вчителів закладів освіти Святошинського району міста Києва «Ми – гордість і надія твоя, Святошин!». Адже ніщо так не підносить ентузіазм, прагнення покращувати свої здобутки, як визнання оточуючих, соціуму.

У спеціалізованій школі № 40 з поглибленим вивченням німецької мови сьогодні відбулося урочисте відзначення кращих з кращих учнів у таких номінаціях:

-        юні науковці (переможці конкурсу-захисту Малої академії наук),

-        інтелектуальна надія (переможці олімпіад, турнірів, конкурсів),

-        кращі спортсмени,

-        творчість Святошина (творчі учні закладів освіти).

Привітати найталановитіших, найкреативніших, найактивніших учнів до ЗЗСО № 40 завітали заступник голови Святошинської РДА Наталія Гусєва, начальник управління освіти, молоді та спорту Святошинської РДА Юрій Дубовецький, директор науково-методичного центру управління освіти, молоді та спорту  Святошинської РДА Олег Ільюк.

Гості вітали переможців всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, учнів – членів МАН, чиї науково-дослідницькі роботи перемогли в конкурсі-захисті МАН, переможців турнірів, конкурсів інтелектуального спрямування, кращих спортсменів, а також переможців найрізноманітніших творчих змагань. Майже півсотні школярів отримали сьогодні заслужені відзнаки, а разом з тим визнання своїх найкращих якостей: цілеспрямованості, працелюбності, уміння досягати мети, ініціативності, відповідальності, наполегливості, сумління тощо. Під гучні оплески присутніх сьогодні вони гордо прямували за заслуженими нагородами, так само як кожного дня невпинно наближаються до здійснення своїх мрій, стрімко прямують до визначеної мети.

«Відзначення найкращих учнів нашого району вже стало приємною традицією. За час її існування ми вітали юних спортсменів, що відстоювали честь рідного закладу, району на змаганнях різного рівня, талановитих музикантів, танцівників, переможців різних інтелектуальних та наукових конкурсів. Усі вони надзвичайно талановиті, усебічно розвинуті особистості. Саме такі активні, креативні, цілеспрямовані діти є нашою гордістю, саме їм підіймати престиж нашої країни у світі, покращувати її імідж. За такими дітьми майбутнє, наше з вами майбутнє!» - сказала у своєму виступі заступник голови Святошинської РДА Наталія Гусєва. Ми приєднуємося до всіх приємних, вітальних слів на адресу героїв сьогоднішнього свята та бажаємо їм подальших успіхів на обраному ними шляху!

Перейти до спискуВерсiя для друку