Головна  →  Новини  →  19 травня 2018

Закриття відкритої першості ДЮСШ № 26 з футболу «Святошинські надії» та нагородження переможців (фото)

Закриття відкритої першості ДЮСШ № 26 з футболу «Святошинські надії» та нагородження переможців (фото)

З 14 квітня по 19 травня 2018 року у Святошинському районі проходила відкрита першість ДЮСШ № 26 з футболу «Святошинські надії» під патронатом голови Святошинської РДА Володимира Каретка, за участю 38 команд гравців 2004 – 2011 років народження.

Мета проведення футбольного турніру – популяризація фізкультури та спорту серед дітей як основи здорового способу життя.

Турнірні матчі відбувалися щосуботи  на футбольних полях ЗЗСО району та стадіону «ТЕМП».

Змагання проводилися згідно з регламентом ФФК, ФФУ, УЄФА, ФІФА та чинними правилами футболу.

За понад місяць любителі дитячого футболу відвідали чимало цікавих матчів і стали свідками запеклої боротьби футбольних команд. Участь у змаганні взяло понад 500 дітей.

У рамках футбольного турніру «Святошинські надії» відбулося відкриття стадіону в ЗЗСО № 72 (вул. Генерала Наумова, 35-А). Це вже 15-й сучасний шкільний стадіон у Святошинському районі.

19 травня на стадіоні «ТЕМП» (вул. Вітрука, 10-А) відбулося урочисте завершення футбольного турніру «Святошинські надії». За його результатами 15 команд-призерів у 5 вікових групах (це близько 225 учнів) отримали нагороди від голови Святошинської РДА Володимира Каретка. На святі також були присутні начальник районного управління освіти, молоді та спорту Юрій Дубовецький, співорганізатор турніру  директор ДЮСШ № 26 Юрій Ясько, директор ДЮСШ № 17 Анатолій Мітюк та директор ДЮСШ № 25 Світлана Третьякова.

На початку церемонії колона велосипедистів спортивного клубу «Спринт» з прапорами проїхала коло пошани велодоріжкою навкруг футбольного поля. До речі, саме цих залізних коней нещодавно придбала для юних спортсменів Святошинська РДА. Цікавий, динамічний концертно-спортивний номер продемонстрували учасники танцювального колективу «Dance studio LUNA» ЦСПК «Щасливе дитинство».

До присутніх з вітальним словом звернувся Володимир Каретко: «Ми пишаємось вашими спортивними здобутками, вашим завзяттям і волею до перемоги. У районної влади було й залишиться пріоритетним прагнення покращити й розширити спортивну інфраструктуру району. Ми й надалі будемо робити все, щоб наші діти мали можливість займатися тим, що їм до вподоби: чи то будуть заняття спортом, чи творчістю, чи наукою тощо».

Після цього відбулася урочиста церемонія нагородження призерів змагань. Капітани команд з рук почесних гостей спортивного свята отримали кубки та медалі членам команд, а тренер кожної команди отримав футбольний м’яч.

До нових зустрічей на футбольних полях Святошинського району!

Перейти до спискуВерсiя для друку