Головна  →  Новини  →  12 травня 2018

Традиційне святкування в Києві Міжнародного дня сім’ї цьогоріч вперше відбулося в парку імені Тараса Шевченка (фото)

Традиційне святкування в Києві Міжнародного дня сім’ї цьогоріч вперше відбулося в парку імені Тараса Шевченка (фото)

12 травня 2018 року в рамках відзначення Міжнародного дня сім’ї в парку імені Тараса Шевченка відбувся загальноміський культурно-мистецький захід під гаслом «Святкуймо День сім’ї всією сім’єю!». У цей день названий парк перетворився на територію родинного відпочинку та творчості.

Традиційно захід проводиться із метою пропагування сімейних традицій, формування інституції відповідального батьківства та популяризації організованого спільного сімейного дозвілля. На свято були запрошені родини різних категорій. Учасники свята знайшли для себе можливість реалізувати потребу в дозвіллі у різних формах – ігровій, творчій, художньо-прикладній, мистецькій тощо. Усі майданчики проведення заходу умовно об’єднувалися у Родини, які готові надати кожному учаснику можливість проявити себе та навчитись відпочивати цікаво і корисно разом із членами своєї сім’ї.

Святошинський район представили на святі 20 родин, у т. ч. багатодітних. Святошинці проводили свою презентацію під слоганом «Родина України». Одна з родин, родина Зарубіних, презентувала чудовий цирковий номер, під час демонстрації якого навкруги не залишилося байдужих – всі дружньо плескали в долоні й вигукували схвальні слова. Інша родина, Кожемяків, провела на свіжому повітрі майстер-клас зі складання з махрових серветок чудернацьких фігурок, що також викликав чималий інтерес оточуючих. Родини з радістю й захопленням демонстрували свої вміння й таланти, особливо тому що вони робили це разом – згуртованою, міцною, дружньою родиною.

Під час свята активним родинам були вручені подяки від голови КМДА, а також премії одиноким батькам.

На всіх учасників дивовижного сімейного свята в шевченківському парку чекала концертна програма «Родина справжніх талантів», під час якої всім учасникам свої виступи дарували як творчі колективи і молоді зірки української естради, так і талановиті родини міста Києва. Родинні колисанки, акробатичні етюди, майстер-клас із вальсування, звучання бандури та сопілки, родинні пісні – представники різних поколінь київських сімей презентували свою творчість у найрізноманітніших жанрах на центральній сцені парку імені Тараса Шевченка.

Перейти до спискуВерсiя для друку