Головна  →  Новини  →  10 травня 2018

У Святошинському районі планують організувати відпочинок для 1000 дітей

У Святошинському районі планують організувати відпочинок для 1000 дітей

Триває підготовка до літнього періоду, під час якого в таборах відпочинку з денним перебуванням дітей на базі навчальних закладів освіти планується організувати понад 1000 місць. У поточному році управління освіти, молоді та спорту Святошинського району планує організувати роботу 8-ми таборів відпочинку на базі закладів освіти №№ 13, 40, 50, 140, 196, 205, 215 та 297.

Нагадаємо, що у минулому році літні табори були організовані лише у 4 навчальних закладах, які відвідали 605 дітей, при цьому, кожна десята дитина відпочивала безкоштовно (68 дітей пільгових категорій).

Кількість закладів освіти, що можуть організувати літні табори, вдалось збільшити вдвічі завдяки завершенню капітальних та поточних ремонтів, що проходили по Програмі соціально-економічного розвитку м. Києва. Також планується у 3 (три) рази збільшити кількість путівок для дітей пільгових категорій, цього року їх заплановано 200.

За словами заступника голови Святошинської РДА Наталії Гусєвої: «Зміни розпочинаються з 01 червня. Якщо ви хочете, щоб ваша дитина провела відпочинок з користю, звертайтесь у РУОМС, у багатьох таборах при школах будуть організовані мовні табори, кількість місць обмежена».

Також слід додати, що вартість перебування у літньому таборі при школі значно менша, ніж перебування в комерційних закладах, тривалість перебування повні три тижні з 1 по 25 червня.

Перейти до спискуВерсiя для друку