Головна  →  Новини  →  5 травня 2018

Капітальний ремонт парку «СОВКИ»

Капітальний ремонт парку «СОВКИ»

Сьогодні, 5 травня 2018 року, під головуванням в. о. голови Святошинської районної в м. Києві державної адміністрації Сергія Пилипчука пройшла виїзна нарада щодо контролю капітального ремонту парку «СОВКИ» (вул. Жмеринська).

Відповідно до укладеного договору між замовником робіт – Київським комунальним об’єднанням зеленого будівництва та експлуатації зелених насаджень «Київзеленбуд» - та підрядником – ТОВ «Укрбудінжинірінг» - загальна вартість робіт та обладнання (матеріалів) складає  26,7 млн. грн.

«Нові «СОВКИ» будуть втілювати в собі сучасні стандарти ландшафтного дизайну», - зазначив Сергій Пилипчук під час презентації нових проектів облаштування зон відпочинку, дитячого майданчика, центральної алеї та головного входу.

Відповідно до проекту в парку «СОВКИ» планують облаштувати:

  • зону відпочинку:

тематичні дитячі майданчики «Бастіон» та «Джунглі»,

спортивний майданчик для дітей:

- молодшої групи (6 - 12 років),

- середньої групи (12 - 15 років),

  • зону активного відпочинку:

велодоріжку,

бігові доріжки.

  •  вхідну групу та центральну алею.

Окремо відмітимо, що відповідно до укладеного договору гарантійний термін визначений у 3 роки, таким чином, всі виявлені дефекти та недоліки протягом 3 (трьох) років з моменту прийняття робіт, підрядник усуває за власний рахунок.

Наразі тривають підготовчі роботи та  роботи з демонтажу. Адміністрація району звертається до мешканців з проханням бути пильними під час відпочинку на території парку та дотримуватись техніки безпеки.

Довідка:

Капітальний ремонт парку «СОВКИ» у Святошинському районі проводиться відповідно до розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 04.04.18 №550 «Про затвердження адресного переліку об’єктів для виконання робіт з капітального ремонту в межах затверджених бюджетних призначень на 2018 рік». Очільник столиці В. Кличко системно втілює стратегію повернення статусу «зеленої столиці» місту Києву. 

Перейти до спискуВерсiя для друку