Головна  →  Новини  →  3 травня 2018

Наталія Гусєва: Готуємось гідно відзначити День Києва (фото)

Наталія Гусєва: Готуємось гідно відзначити День Києва (фото)

03 травня 2018 року заступник голови Святошинської РДА Наталія Гусєва провела розширену робочу нараду, на якій були присутні керівники закладів гуманітарної сфери, структурних підрозділів райдержадміністрації, помічник народного депутата України Олександра Третьякова Наталія Болдирєва.

Нарада була присвячена підготовці та проведенню районного свята до Дня Києва, яке відбудеться 26 травня в парку «Інтернаціональний» (просп. Леся Курбаса). Свято буде проходити з 12.00 до 18.00 у рамках VIII Міжнародного благодійного фестивалю дитячо-юнацької творчості «Сонячний каштанчик», у якому візьмуть участь як іноземні дитячі колективи, так і талановиті дитячі колективи Святошинського району.

Під час наради були розглянуті відповідні організаційні та технічні питання. Учасники наради обговорили пропозиції, які надійшли, узгодили формат проведення заходу, визначили майданчики його проведення та персональну відповідальність за організацію заходу.

«Цього року ми змінюємо формат проведення вже традиційного Міжнародного благодійного фестивалю «Сонячний каштанчик». І протягом цілого дня у нас у районі буде інтернаціональне відзначення Дня Києва - нашого славетного міста. Адже вперше іноземні гості нашого міста разом з киянами і святошинцями долучаться до спільних розваг і, сподіваємось, отримають незабутні враження. Ми повинні передбачити «цікавинки» як для малюків, так і для дорослих. Це ігротеки, спортивні та розважальні заходи, майстер-класи, квести. Уперше організовуємо фотовиставку святошинців. Щоб усі іноземні гості та кияни відчули справжнє свято, нам доведеться докласти максимум зусиль і забезпечити вдале проведення заходу», - наголосила Наталія Гусєва.

Під час наради було дано відповідні доручення присутнім та узгоджено термін проведення наступної зустрічі.

Перейти до спискуВерсiя для друку