Головна  →  Новини  →  24 квітня 2018

Володимир Каретко: «Забезпечення якісного надання адміністративних послуг було та залишається нашим пріоритетним напрямом роботи» (фото)

Володимир Каретко: «Забезпечення якісного надання адміністративних послуг було та залишається нашим пріоритетним напрямом роботи» (фото)

Сьогодні, 24 квітня, за ініціативи Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг і Департаменту з питань реєстрації виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) у Святошинській РДА відбулася робоча нарада під головуванням очільника району Володимира Каретка з питань взаємодії відповідних підрозділів органів міської та районної влади з питань надання адміністративних послуг юридичним та фізичним особам.

На нараді були присутні в. о. директора Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг КМДА Наталія Ткач, заступник директора Департаменту з питань реєстрації КМДА Оксана Єкасьова, начальник відділу координації реєстрації місця проживання та перебування управління забезпечення координації районних в місті Києві державних адміністрацій Департаменту з питань реєстрації КМДА Наталя Гайдамака, а також керівник апарату Святошинської РДА Олексій Михайлов, в. о. начальника відділу (Центру) надання адміністративних послуг Святошинської РДА Олена Пургіна та начальник відділу з питань державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців Святошинської РДА Ольга Більська.

Учасники наради відзначили позитивну динаміку роботи Центру надання адміністративних послуг Святошинської РДА, обговорили основні принципи взаємодії відповідних підрозділів та визначили пріоритетні напрями її розвитку на поточний квартал.

За словами Володимира Каретка: «Удосконалення системи надання адміністративний послуг у районі залишається одним з основних напрямів роботи райдержадміністрації. Ми активно працюємо задля поліпшення якості надання таких послуг фізичним та юридичним особам. Актуальним на сьогодні є питання щодо збільшення кількості працівників центру, щоб максимально швидко обслуговувати відвідувачів».

Зі свого боку, в. о. директора Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг КМДА Наталія Ткач наголосила, що саме налагодження плідної співпраці між органами управління є запорукою позитивних змін у системі надання адміністративних послуг у районі та в місті. «ЦНАП Святошинського району досить тривалий час є лідером у відповідному загальноміському рейтингу. Упевнена, що і надалі тенденція щодо покращення показників зазначеного напряму роботи буде зберігатися і Святошинський район утримуватиме лідерство щодо якості надання адміністративних послуг», - зазначила керівник профільного департаменту КМДА.

За сумлінну працю, бездоганне виконання службових обов’язків та високий професіоналізм начальникові відділу з питань реєстрації місця проживання/перебування фізичних осіб Святошинської РДА Наталії Гаві було вручено подяку Київського міського голови Віталія Кличка.

Довідково:

Центр надання адміністративних послуг Святошинського району – це сучасний підрозділ формату «open space», що розташований на першому поверсі адмінприміщення райдержадміністрації.

У роботі ЦНАПу постійно застосовуються новітні найефективніші технології, створено комфортні умови для відвідувачів.

У ЦНАПі на вас чекає:

- довідкова служба (зона рецепції);

- зручні зали очікування;

- зала прийому заявників;

- кабінет видачі готових документів;

- кабінети оформлення та видачі біометричних документів, а саме: паспорта громадянина України у виді ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон;

- сучасна дитяча кімната;

- електронна система керування чергою, оснащена звуковим оповіщенням;

- можливість сплати за послуги в приміщенні центру (термінали відділення ощадбанку  тощо).

Центр обладнано системою безпеки із постійним відеоспостереженням.

Перейти до спискуВерсiя для друку