КМДА Київська міська державна адміністрація


24 квітня 2018

Вітаємо Крістіну Кравченко з ІІ премію І Міжнародного конкурсу виконавців на духових інструментах імені В. Антоніва та М. Закопця (фото)

Вітаємо Крістіну Кравченко з ІІ премію І Міжнародного конкурсу виконавців на духових інструментах імені В. Антоніва та М. Закопця (фото)

Учениця Київської дитячої школи мистецтв № 8 відділу культури та охорони культурної спадщини Крістіна Кравченко,  клас флейти  викладача Аріни Сергіївни Шапочкіної стала лауреатом ІІ премії І Міжнародного конкурсу виконавців на духових інструментах імені В. Антоніва та М. Закопця, який нещодавно відбувся у Львові.

Відділ культури та охорони культурної спадщини вітає Крістіну та її викладача Аріну Сергіївну з черговою творчою перемогою та бажає нових успіхів.

До відома: конкурс започаткований  Львівською середньою спеціалізованою музичною школою-інтернатом ім. С. Крушельницької, за підтримки Міністерства  культури України. 212 конкурсантів з 6 країн Європи (Україна, Польща,  Чехія,  Білорусь, Молдова, Литва)  змагались у 4-х вікових категоріях ( вік з 8 – 25 років ) в 9-ти номінаціях  (флейта, гобой, кларнет, саксофон, фагот. труба. тромбон, валторна, туба ). Члени журі конкурсу – провідні музиканти, педагоги,  професори  України  та Європи ( Польща, Чехія, Голландія, Швейцарія ). Метою конкурсу є виявлення і підтримка творчо обдарованої молоді, розвиток та престиж української національної школи гри на духових інструментах, популяризація духового мистецтва та вшанування пам'яті видатних викладачів сучасності – Антоніва Володимира Спиридоновича та Закопця Мирона Михайловича.

 

Джерело: відділ культури та охорони культурної спадщини Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.