Головна  →  Новини  →  21 квітня 2018

Володимир Каретко: «Понад 100 юних футболістів взяли участь у відкритті футбольного стадіону» (фото)

Володимир Каретко: «Понад 100 юних футболістів взяли участь у відкритті футбольного стадіону» (фото)

Сьогодні відбулось футбольне свято з нагоди відкриття вже 15-го сучасного шкільного стадіону у Святошинському районі.

«Кожна третя школа у нашому районі має сучасний спортивний стадіон, який побудовано з використанням новітніх технологій. Сьогодні ми презентуємо - 15-й», - сказав під час проголошення вітального слова голова Святошинської РДА Володимир Каретко.

Депутат Київради Вікторія Муха у своєму виступі зазначила: «Саме збалансоване розподілення з боку адміністрації за територіальними ознаками місць розташування спортивних об’єктів, забезпечує гармонійний розвиток усіх мікрорайонів Святошина. І такий густонаселений район, як Новобіличі не залишився без уваги».

Завітав на свято і заслужений тренер СРСР, заслужений тренер України Володимир Мунтян, який за часів своєї спортивної кар’єри 7 разів ставав чемпіоном СРСР (разом з Олегом Блохіним), що є рекордом радянського футболу. Двічі вигравав Кубок СРСР, є володарем Кубка Кубків УЄФА та Суперкубка УЄФА, учасником чемпіонату світу 1970 року.

Під час свого виступу Володимир Мунтян поділився досвідом з молодими гравцями у футбол.

Нагадаємо, що відкриття стадіону в ЗЗСО № 72 (вул. Генерала Наумова, 35-А) відбулося в рамках футбольного турніру «Святошинські надії», який проходить з 14 квітня по 19 травня між 38 командами учнів закладів освіти Святошинського району, у якому візьмуть участь понад 500 дітей.

Стадіон в учбовому закладі № 72 збудований у 2017 році відповідно до Програми соціально-економічного розвитку м. Києва. Капітальній ремонт включив роботи з облаштування майданчика, системи водовідведення, синтетичного покриття та огорожі об’єкта.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку