КМДА Київська міська державна адміністрація


16 квітня 2018

Протягом вихідних дорожники продовжували роботи на об’єктах капітального ремонту

Протягом вихідних дорожники продовжували роботи на об’єктах капітального ремонту

У суботу та неділю, 14 та 15 квітня, на об’єктах капітального ремонту у столиці тривали ремонтні роботи. Про це повідомили у КК «Київавтодор».

Так, на вул. Олени Теліги дорожники проводили роботи з підготовки дорожньої основи до влаштування нижнього шару асфальтобетонного покриття та влаштовували нові тротуари з ФЕМів; на вул. Володимирській – проводилися роботи з демонтажу старого бортового каменю, а на просп. Павла Тичини – фрезерування старого асфальтобетонного покриття проїжджої частини та влаштування нових тротуарів.

Не припинялися на вихідних роботи і на інших об’єктах: на вул. Алма-Атинській дорожники продовжували роботи із влаштування нової дощової каналізації та встановлення бортового каменю; на вул. Сім’ї Кульженків виконувалися роботи з підготовки нової основи дорожнього одягу та прокладання зливостоку, широкий спектр підготовчих робіт тривав на 2-х транспортних розв’язках – на перетині просп. Комарова та б-ру Вацлава Гавела і на перетині просп. Леся Курбаса та вулиць Гната Юри і Покотила.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.