Головна  →  Новини  →  30 березня 2018

Володимир Каретко: «Час на проведення ремонтних робіт і терпіння влади вичерпано. ЗЗСО № 200 повинен повноцінно працювати» (фото)

Володимир Каретко: «Час на проведення ремонтних робіт і терпіння влади вичерпано. ЗЗСО № 200 повинен повноцінно працювати» (фото)

30 березня 2018 року відбулася виїзна нарада керівництва Святошинського району з представниками виконавців робіт з ремонту та тепломодернізації ЗЗСО № 200 (вул. Семашка, 9).

Згідно з відповідною ПЕСР у 2017 році на зазначеному об’єкті було виконано капітальний ремонт приміщень 3 - 4 поверхів (кабінетів, коридорів) та спортивної зали, капітальний ремонт місць загального користування, облаштування спортивного майданчика із синтетичним покриттям, з огорожею, капітальний ремонт огорожі території закладу.

Відповідно до розпоряджень виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) у закладі загальної середньої освіти № 200 проводяться роботи з термомодернізації.

Замовником робіт та головним розпорядником коштів є КП «Дирекція з капітального будівництва та реконструкції «Київбудреконструкція», виконавцем робіт є ТОВ «Капітал Білдінг».

З липня 2017 року з метою контролю за ходом та строками проведення робіт щотижня на території закладу освіти № 200 проводились штабні наради за участю керівників підприємств замовника, виконавця, представників проектного інституту, технічного нагляду, керівництва Святошинської РДА, районного управління освіти, молоді та спорту, закладу освіти. Попри це, строки завершення ремонтних робіт неодноразово порушувалися, на що жорстко реагувала районна влада. Як наслідок - виконавцем та замовником 10 січня 2018 року був наданий черговий календарний план виконання робіт з терміном завершення робіт з облаштування покрівлі, вікон, дверей, воріт, загально-будівельних робіт та благоустрою до 12.02.2018, утеплення зовнішніх стін до 31.03.2018.

Нещодавно названий об’єкт проінспектував особисто мер міста Києва Віталій Кличко і залишився вкрай незадоволеним ходом його ремонту та тепломодернізації. Він пообіцяв безжально карати безвідповідальних підрядників, що зривають строки виконання ремонтних робіт.

У зв’язку із закінченням строку завершення робіт з утеплення зовнішніх стін (відповідно до затвердженого календарного плану завершення робіт це 31.03.2018) голова Святошинської РДА Володимир Каретко в котрий раз відвідав з перевіркою зазначений об’єкт і провів виїзну нараду з представниками підрядної організації.

На місці очільник району пересвідчився, що на цей час залишаються незавершеними такі роботи:

- облаштування покрівлі (виконано 40 %обсягу необхідних робіт);

- утеплення фасаду;

- заміна вікон (не облаштовані відкоси);

- заміна дверей;

- облаштування ганків;

- система вентиляції.

- благоустрій території.

Володимир Каретко чітко визначив обсяги необхідних робіт для будівельників на наступний тиждень, а саме:

- забезпечити робочих матеріалами для робіт з утеплення фасаду;

- визначити обсяги додаткових робіт та суми необхідних для цього коштів;

- продовжити роботи з ремонту покрівлі та вентиляції -

та пообіцяв щотижня інспектувати цей об’єкт до повного завершення робіт.

Перейти до спискуВерсiя для друку