Головна  →  Новини  →  28 березня 2018

Хімічне шоу «Відкрий для себе світ хімії» відвідали учні ЗЗСО № 215 (фото)

Хімічне шоу «Відкрий для себе світ хімії» відвідали учні ЗЗСО № 215 (фото)

Учні 6 - 10 класів середньої загальноосвітньої школи № 215 під керівництвом учителя хімії Козлової Лілії Вікторівни 27 березня 2018 року відвідали хімічне шоу «Відкрий для себе світ хімії» в рамках проекту «Збереження прісної води і водоочищення як складові сталого розвитку України», організоване КПНЗ «Київська Мала академія наук учнівської молоді» і хіміко-технологічним факультетом Національного технічного університету України «КПІ імені Ігоря Сікорського».

Учасників заходу привітав декан хіміко-технологічного факультету, доктор технічних наук, професор Ігор Михайлович Астрелін. Учні стали активними учасниками проекту «Хімічні технології в дії», переглянули виставу «Цікава хімія», а також самі спробували себе у ролі науковців – взяли участь у хімічних дослідах.

Старшокласники вкотре впевнилися, що у сучасному світі  хімія стала могутньою зброєю цивілізації, сировинною базою практично всіх галузей промисловості і сільського господарства, а також опорою й основою всієї життєдіяльності суспільства на шляху до сталого розвитку.

Джерело: ЗЗСО № 215.

Перейти до спискуВерсiя для друку