Головна  →  Новини  →  23 березня 2018

Фахівці Святошинської районної філії відвідали день відкритих дверей навчального закладу

Фахівці Святошинської районної філії відвідали день відкритих дверей навчального закладу

Фахівці з профорієнтаційної роботи відділу активної підтримки безробітних Святошинської районної філії беруть активну участь в організації та проведенні різноманітних заходів щодо професійно-технічної освіти. Так. 21 березня 2018 року державний професійно-технічний навчальний заклад «Київське вище професійне училище машинобудування та комп’ютерно-інтегрованих технологій» організував та провів  день відкритих дверей навчального закладу. У заході також узяли участь Київський міський центр соціальної, професійної та трудової реабілітації інвалідів, клуб з позашкільної роботи м. Біла Церква, клуб автомобілістів British Auto Club та інші соціальні партнери, учні загальноосвітніх шкіл м. Києва. У заході взяло участь 400 осіб.

Розпочався захід з екскурсії ліцеєм. Заступник директора з виховної роботи розповіла гостям про правила прийому, умови навчання в цьому навчальному закладі.

Зі свого боку, спеціалісти районної філії надали студентам та школярам інформацію про послуги, які надає служба зайнятості, про сучасний стан ринку праці, про актуальність робітничих професій, а також можливість працевлаштування за такими професіями на підприємствах, в організаціях, установах міста.

Представники клубу з позашкільної роботи м. Біла Церква представили роботи своїх вихованців.

Також для 35 осіб з числа учнів випускних груп, які навчаються за спеціальністю «Кухар. Кондитер» спеціалістами філії було проведене тренінгові заняття на тему: "Побудова кар'єри та професійний розвиток". Метою тренінгу було визначення власних ціннісних пріоритетів та професійних цілей; виявлення особистісних характеристик, необхідних для досягнення професійних цілей; відпрацювання навичок самопрезентації роботодавцю.

Подібні тренінги будуть проводитися в інших випускних групах училища в подальшому.

Джерело: Святошинська районна філія Київського міського центру зайнятості.

Перейти до спискуВерсiя для друку