КМДА Київська міська державна адміністрація


22 березня 2018

Святошинська районна влада активно співпрацює з інститутами громадянського суспільства (фото)

Святошинська районна влада активно співпрацює з інститутами громадянського суспільства (фото)

Сьогодні у Святошинській РДА відбулась зустріч очільника району з новообраним головою громадської ради при Святошинській РДА Миколою Чернецьким. Установчі збори з формування громадської ради пройшли 14 лютого 2018 року. Шляхом рейтингового голосування на них було обрано з представників інститутів громадянського суспільства новий склад ради в кількості 35 осіб. На першому засіданні громадської ради, що відбулося 15 березня п. р., було обрано керівний склад, робочі органи ради та визначено стратегічний план її діяльності.

Саме визначенню шляхів взаємодії та координації дій в інтересах громади Святошина була присвячена сьогоднішня зустріч двох голів.

«Ми не тільки декларуємо відкритість з боку влади, ми активно залучаємо громадськість до прийняття управлінських рішень задля забезпечення комфортних умов проживання в рідному районі. Керівництво району радо вітає та буде всіляко заохочувати ініціативи інститутів громадянського суспільства, що спрямовані на досягнення позитивних змін у суспільному житті Святошина. Упевнений, що ми й надалі будемо чути один одного й разом успішно працювати на благо святошинців», - сказав голова Святошинської РДА Володимир Каретко під час зазначеної зустрічі.

У свою чергу, Микола Чернецький презентував очільнику району пропозиції щодо співпраці. «Громадські активісти – це той авангард, на який завжди може покластися місцева влада. Ми готові спільно працювати задля досягнення позитивних змін у житті району», - зазначив голова громадської ради при Святошинській РДА.

На зустрічі було досягнуто ряд домовленостей щодо подальшої спільної роботи та визначено план дій на найближчий період.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.