КМДА Київська міська державна адміністрація


20 березня 2018

Картингісти ЦСПК «Спорт для всіх» стали переможцями відкритого зимового 5-етапного чемпіонату м. Києва 2018 року з картингу (фото)

Картингісти ЦСПК «Спорт для всіх» стали переможцями відкритого зимового 5-етапного чемпіонату м. Києва 2018 року з картингу (фото)

Днями завершився відкритий зимовий 5-етапний чемпіонат м. Києва 2018 року з картингу. П'ять етапів юні картингісти міста Києва демонстрували вміння швидкісного маневрування та майстерність водіння автомобіля – карта. Завдяки фаховості тренерів, механіків та злагодженій роботі суддів змагання пройшли на високому рівні без травм та пошкоджень спортивної техніки.

Змагання проходили на прокатній трасі у ТЦ «Атмосфера» за адресою: Столичне шосе, 103. Гуркіт моторів, шалені емоції, драйв та суперництво вирували під час боротьби за звання найшвидшого картингіста міста Києва. У п'яти етапах змагань узяло участь більше 50 картингістів міста Києва. Картингісти підліткового клубу «Святошин» під керівництвом керівника гуртка Ковальчука М.Є. та керівника клубу Ковальчука Є.М. також узяли участь у цій боротьбі.

Команда спортсменів підліткового клубу «Святошин» у 5-ому етапі відкритого зимового 5-етапного чемпіонату м. Києва 2018 року з картингу - відкритого чемпіонату ЦСПК «Спорт для всіх» з картингу посіла ІІІ командне місце. Особисті місця в напруженій боротьбі вибороли:

         І  місце – Бойко Данііл (вікова категорія 6 – 8 р.),

ІІ місце – Козін Олександр (вікова категорія 6 – 8р.),

ІІІ місце – Вербняк Іван (вікова категорія 6 – 8р.),

ІІІ місце – Мерзлюк Марія (вікова категорія 12 – 16 р.),

ІV місце – Христич Нікіта (вікова категорія 12 – 16 р.).

І місце серед дівчат – Мерзлюк Марія.

У загальному заліку за п'ять етапів наша команда зайняла ІV місце (на жаль, результати молодших учасників до загального командного заліку не зараховувались).

Переможці змагань були нагородженні грамотами, медалями та кубками від управління освіти, молоді та спорту Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації.

Змагання пройшли в дружній атмосфері, задоволені учасники чекають багатоетапний весняний кубок м. Києва, який вже з квітня розпочнеться на спортивній картинговій трасі на спорткомплексі «Чайка»

Джерело: підлітковий клуб «Святошин» ЦСПК «Спорт для всіх».



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.