КМДА Київська міська державна адміністрація


2 березня 2018

Весна прийшла - а з нею сніг (фото)

Весна прийшла - а з нею сніг (фото)

Сьогодні, 02 березня, сніг припинився, але вчорашній снігопад залишив по собі великі кучугури. Тож роботи комунальним службам району вистачає. Міжквартальні проїзди, провулки, прибудинкові території покриті пухнастою сніговою ковдрою. Радість малечі – клопіт двірників.

На ліквідацію наслідків учорашньої негоди задіяно 607 працівників комунальних служб і 55 одиниць спеціальної техніки. Витрачено 328 т посипного матеріалу й використано 4,405 т палива. У результаті оперативного реагування на негоду розчищено 168 км доріг, 711,8 тис. кв. м тротуарів, звільнено від снігу 385,5 тис. кв. м прибудинкових територій.

Ситуація на дорогах Святошинського району спокійна, заторів не зафіксовано. Це результат організованого прибирання автошляхів працівниками комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Святошинського району» всю ніч, коли інтенсивність руху нижча.

Ще раз звертаємося до власників автотранспорту: не залишайте автомобілі на узбіччі доріг, опади припинилися, але кучугури необхідно вивезти, для цього потрібен вільний доступ до узбіч.

Відео нічної розчистки доріг від снігу у Святошинському районі 02.03.2018

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.