Головна  →  Новини  →  1 березня 2018

Працівники комунальних служб району зночі ліквідовують наслідки снігопаду (фото, відео)

Працівники комунальних служб району зночі ліквідовують наслідки снігопаду (фото, відео)

Ранок 1 березня видався зовсім не весняним. Весна зустріла киян сніговими заметами та кучугурами. 7 бригад з ручного прибирання у складі 35 осіб прибирають від снігу тротуари і зупинки громадського транспорту, що утримуються комунальним підприємством «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Святошинського району», а також підходи до підземних та наземних пішохідних переходів і сходові марші. Управлінням виведено на дороги 26 одиниць снігоприбиральної техніки, що використала 3,3 т палива. З метою недопущення виникнення слизькості виконується обробка дорожнього покриття посипними матеріалами, на що витрачено їх 61,3 т. Дорожники ШЕУ Святошинського району почали працювати ще зночі, у результаті на 9:00 розчищено 163 км доріг і 580,4 тис. кв. м тротуарів.

Комунальне підприємство «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Cвятошинського району м.Києва» задіяло 503 співробітників і 25 одиниць комунальної техніки на роботи з прибирання прилеглої території будинків району. Використано 0,425 т палива й 282 т посипних матеріалів. Очищено від снігу 99,4 тис. кв. м тротуарів і 859,4 тис. кв. м прибудинкових територій.

Комунальне підприємство «По утриманню зелених насаджень» залучило до ліквідації нічного снігопаду  на території району 65 осіб, 7 одиниць спецтехніки, на роботу якої пішло 0,21 т палива, було використано 0,1 т посипного матеріалу. У результаті сніг розчищено на всій балансовій території підприємства, що складає 90 тис. кв. м.

Ураховуючи прогноз погоди на поточну добу, комунальні служби Святошинського району вкотре наполегливо звертаються до власників транспортних засобів з проханням не залишати своїх «залізних коней» обабіч доріг та на тротуарах, аби не перешкоджати прибиранню останніх від снігу.

Відео нічної розчистки доріг від снігу у Святошинському районі 01.03.2018 

Розчистка доріг від снігу у Святошинському районі (проспект Перемоги) 01.03.2018

Перейти до спискуВерсiя для друку