Головна  →  Новини  →  21 лютого 2018

В Святошинській РДА пройшло засідання оперативного штабу (фото)

В Святошинській РДА пройшло засідання оперативного штабу (фото)

21 лютого 2018 року в Святошинській РДА пройшло засідання щотижневого оперативного районного штабу з метою здійснення постійного контролю за підготовкою підприємств, установ та організацій Святошинського району м. Києва до роботи в зимово-весняний період 2017-2018 року, яке провів перший заступник голови Сергій Пилипчук. Участь в засіданні взяли: заступник голови Наталія Гусєва, керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів державної адміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

На початку засідання розглянули стан виконання протокольних доручень, усунення недоліків та зауважень. Розглянули питання опалювального сезону 2017/2018 років, серед яких усунення пошкоджень на зовнішніх теплових мережах та проведення робіт з відновлення благоустрою після розриттів.

Одним із питань було розглянуто функціонування ліфтового господарства на території району. На сьогоднішній день в зупинці 5 ліфтів, знову почастішало розкрадання обладнання.

Крім того було розглянуто питання складання протоколів про адміністративне правопорушення за несвоєчасне закриття контрольних карток з порушення благоустрою та за несвоєчасне прибирання балансоутримувачами закріплених територій. На сьогоднішній день незакритими залишається 255 контрольні картки.

Наприкінці засідання було розглянуто питання контролю за виконанням звернень громадян, що надходять до Комунальної бюджетної установи "Контактний центр міста Києва" Київської міської державної адміністрації (15-51) та аналіз якості виконання.

За наслідками розглянутих питань присутні керівники отримали відповідні доручення, встановлено термін їх виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку