Головна  →  Новини  →  13 лютого 2018

У Центрі «Десантник» підвищують професіоналізм тренерського складу

У Центрі «Десантник» підвищують професіоналізм тренерського складу

Харчування спортсменів, як і харчування будь-якої здорової людини, виконує функцію забезпечення організму необхідною кількістю енергії і харчовими речовинами. Крім того, раціон розглядають як активний фактор, що сприяє збереженню здоров'я, профілактиці захворювань, природному процесу зростання, розвитку і розширенню меж адаптації до систематичних фізичних навантажень.

Про це та про інше сьогодні говорили у Центрі «Десантник» на семінарі «Ази спортивної дієтології. Види спортивних дієт при підготовці спортсменів», який проводила доцент кафедри медико-біологічних дисциплін  НУФВСУ, кандидат медичних наук, практикуючий лікар-дієтолог Палладіна Оксана Львівна.

Сучасність вимагає від тренерів обізнаності не тільки щодо певного виду спорту, а й стосовно правильного харчування спортсменів. І це добре розуміють у Центрі «Десантник», проводячи такі заходи, які підвищують професіоналізм педагогічного складу.

Джерело: Центр «Десантник»

 

Перейти до спискуВерсiя для друку