КМДА Київська міська державна адміністрація


13 лютого 2018

Спеціалісти Святошинської районної філії центру зайнятості провели черговий семінар (фото)

Спеціалісти Святошинської районної філії центру зайнятості провели черговий семінар (фото)

Володіння необхідною достовірною інформацією дає можливість людині знайти найбільш оптимальний шлях у вирішенні будь-якої проблеми. Тому профорієнтаційна робота в службі зайнятості розпочинається з комплексу профінформаційних послуг, до яких належать інформаційні та профконсультаційні семінари і групові консультації.

Днями фахівці з профорієнтаційної роботи Святошинської районної філії Київського міського центру зайнятості провели семінар із загальних питань зайнятості населення та стану ринку праці. Метою заходу було ознайомлення учасників із правовими аспектами перебування на обліку в районній філії, правами та обов'язками зареєстрованих безробітних, комплексом соціальних послуг, які надає служба зайнятості.

В семінарі також взяв участь представник Центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Сергій Бреус. Він розповів, що основною метою діяльності організації – є надання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги різних видів.

По закінченню семінару пан Сергій відповів на усі поставлені запитання які виникли у присутніх, та виявив надію, що співпраця між центром та службою зайнятості триватиме і надалі.

 

Джерело: Святошинська районна філія Київського міського центру зайнятості



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.