КМДА Київська міська державна адміністрація


6 лютого 2018

Віталій Кличко ознайомився з оновленим автопарком комунальників Святошинського району

Віталій Кличко ознайомився з оновленим автопарком комунальників Святошинського району

6 лютого 2018 р. мер Києва Віталій Кличко провів виїзну нараду за участю заступника голови КМДА Петра Пантелеєва й  голів райдержадміністрацій міста, у ході якої, у тому числі, ознайомився з оновленим автопарком спецтехніки Святошинського району. Наприкінці 2017 року Комунальним підприємством «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Святошинського району м. Києва» було придбано 11 одиниць спецтехніка, а саме: 4 трактори БЕЛАРУС 82.1 з навісним обладнанням до кожного (3 з яких - за рахунок субвенції, отриманої завдяки народному депутату України Олександру Третьякову), 4 трактори БЕЛАРУС 320.4 з навісним обладнанням (3 з яких – з того ж джерела), а також екскаватор-навантажувач JCB 3CX CONTRACTOR з навісним обладнанням, автомобіль вантажопасажирський фургон Fiat Fiorino Combi Elegant і спеціалізований автомобіль-самоскид з кран-маніпуляторною установкою на базі Hyundai HD210 з тристороннім розвантаженням і краном-маніпулятором (придбані за зекономлені кошти Святошинської РДА та власні кошти) – та 3 причіпи самоскидні тракторні 2ПТС-6 (з наставними бортами).

Очільник міста мав можливість поспілкуватися безпосередньо з працівниками комунального підприємства та висловив упевненість, що тепер ніякі погодні катаклізми не можуть бути виправданням неприбраним дорогам та вулицям. «З таким парком спецтехніки не повинно бути тепер у комунальних служб Святошинського району ніяких проблем. Сподіваюся та вимагаю, щоб західні ворота столиці й надалі радо зустрічали гостей міста прибраними, розчищеними від снігу автошляхами», - наголосив мер міста.

 

Довідково:

Станом на початок 2018 року підприємство має 33 трактори, з них для потреб транспортної служби використовується 13 одиниць техніки, ЖЕД – 20 одиниць, а саме:

- трактор колісний БЕЛОРУС МТЗ-82 - 10 од., з них 4 придбано в грудні 2017 року,

- трактор колісний БЕЛАРУС-320.4М - 7 од., з них 4 придбано в грудні 2017 року,

- трактор колісний ВТЗ 2032  - 7 од.,

- трактор колісний Фотон 454  - 2 од.,

- мінітрактор JINMA 404  - 1 од.,

- мінітрактор JINMA 244  - 6 од.

Трактори, якими користуються ЖЕД та транспортна служба підприємства, на цей час є фізично застарілими та частково підлягають списанню (по ЖЕД підягають списанню 5 одиниць, по транспортній службі – 3 одиниці техніки). Відповідно, для покращення забезпечення ЖЕДів технікою, передбачається передача  їм  восьми одиниць техніки. Центральна аварійна служба поповниться автомобілем Fiat Fiorino Combi Elegant.

Для більш своєчасного реагування на поточні проблеми, підвищення якості надання послуг мешканцям та  покращення ефективності функціонування комунальної сфери планується придбати у 2018 році автогідропідіймач зі стрілою на 29 метрів і контейнерний сміттєвоз (європрес) на базі МАЗ.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.