Головна  →  Новини  →  5 лютого 2018

Ансамбль народної музики «Барвисті візерунки» КДМШ № 22 взяв участь в міському концерті-огляді

Ансамбль народної музики «Барвисті візерунки» КДМШ № 22 взяв участь в міському концерті-огляді

Днями ансамбль народної музики «Барвисті візерунки» (керівник Галина Головацька-Гуль, концертмейстер Тетяна Чайка) Київської дитячої музичної школи № 22 відділу культури та охорони культурної спадщини взяв участь у міському концерті-огляді ансамблів та оркестрів народних інструментів, який відбувся в КДМШ №14 ім. Д. Кабалевського. У виконанні талановитого колективу  майстерно та артистично прозвучав твір О.Степанова в обробці Г. Головацької-Гуль «В Карпатах».

У заході взяли участь більше 20-ти  колективів закладів початкової мистецької освіти. Концерт пройшов надзвичайно цікаво та насичено,  звучали сучасні авторські твори та аранжування за представленими партитурами. Слухачі мали змогу насолодитися прекрасною музикою та поринути у творчу атмосферу музичного мистецтва.

Відділ культури та охорони культурної спадщини щиро вітає Галину Головацьку-Гуль із чудовим виступом та бажає великих успіхів і надбань на шляху до творчих звершень.

Довідково: концерт був проведений за планом методичного об`єднання ансамблевого та оркестрового музикування Київського міського методичного центру закладів культури та навчальних закладів Департаменту культури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

 

Джерело: відділ культури та охорони культурної спадщини Святошинської районної в місті Києві державної адміністрації.

Перейти до спискуВерсiя для друку