КМДА Київська міська державна адміністрація


2 лютого 2018

Фіналісти турніру «НАДІЯ-2017» відвідали тренувальну базу «ДИНАМО» у Конча-Заспі (фото)

Фіналісти турніру «НАДІЯ-2017» відвідали тренувальну базу «ДИНАМО» у Конча-Заспі (фото)

Учні команд - учасниць турніру з футболу «НАДІЯ-2017», що дійшли до фіналу, сьогодні відвідали навчально-тренувальну базу футбольного клубу «ДИНАМО» (Київ) у Конча-Заспі. Екскурсія була організована як головний приз турніру «НАДІЯ-2017».

Нагадаємо, що переможцями футбольного турніру стали команди, які посіли третє місце – учні школи № 254, друге місце – учні школи № 317 та переможці – учні школи № 96. Майбутні професійні футболісти ознайомились з умовами проживання гравців команди «ДИНАМО», а також відвідали тренувальні майданчики.

Діти мали можливість відвідати головний корпус навчально-тренувальної бази, де проживають футболісти та тренери, в якому проходять тактичні заняття, медичні обстеження, а також заняття із загально-фізичної підготовки. 

Також майбутні футболісти ознайомились з тренуванням гравців динамівської школи «Ю19», що проходило в критому манежі.

Від імені голови Святошинської РДА організатори екскурсії подякували керівництву навчально-тренувальної бази ФК «ДИНАМО» (Київ) за теплий та райдужний прийом. Зі свого боку, представники ФК висунули пропозицію про налагодження системної співпраці між ФК «ДИНАМО» та Святошинським районом, який за останні роки багато зробив для повернення футболу на Святошин.

 

Довідка.

Футбольний турнір «НАДІЯ» був започаткований головою Святошинської РДА Володимиром Каретком у 2016 році і проводиться за олімпійською системою серед хлопчиків 2 - 3 класів.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.