Головна  →  Новини  →  31 січня 2018

Першість Святошинського району за результатами оцінки діяльності

Першість Святошинського району за результатами оцінки діяльності

Відповідно до узагальненої інформації щодо проведення оцінки діяльності районних в місті Києві державних адміністрацій за окремими показниками комунальної бюджетної установи «Контактний центр міста Києва» за 2017 рік Святошинський район утримав першість серед районів міста за всіма показниками виконання звернень громадян, а саме щодо питань житлового господарства, споживчого ринку та забезпечення благоустрою міста (середні за рік показники становили відповідно 73,90 %, 91,96 % і 72,78 %).

Перше місце щодо оцінки діяльності Святошинський район посів зі значним відривом за всіма показниками. Подекуди вони наближалися до максимальної величини, наприклад, рівень виконання звернень громадян щодо питань споживчого ринку у вересні, листопаді минулого року сягав понад 99,5 %.

Аналіз показників виконання звернень громадян свідчить про особливу увагу керівництва району до думок, зауважень, побажань його мешканців. Звернення громадян і надалі будуть залишатися в зоні особливої уваги керівництва Святошинського району.

Перейти до спискуВерсiя для друку