Головна  →  Новини  →  25 січня 2018

Володимир Каретко: 350 дітей мають можливість відвідувати оновлений клуб «Оберіг» на Прилужній (фото)

Володимир Каретко: 350 дітей мають можливість відвідувати оновлений клуб «Оберіг» на Прилужній (фото)

25 січня 2018 р. голова Святошинської РДА Володимир Каретко та начальник управління освіти, молоді та спорту Юрій Дубовецький проінспектували завершення капітального ремонту та реконструкції приміщень підліткового клубу «Оберіг» (вул. Прилужна, 6), що входить до централізованої системи підліткових клубів «Щасливе дитинство», мережа якої налічує 12 закладів. Адміністрація клубу показала керівництву району відремонтовані 2 нових зали для заняття спортом, клас для занять з естетичного виховання, 2 нові роздягальні, які оснащені вбиральнями та душовими. Заклад розраховано на 350 вихованців.

Як зазначив під час візиту голова Святошинської РДА Володимир Каретко: «У минулому році ми реалізували амбітний проект - відновили роботу кількох дитячих клубів, що дало можливість збільшити відвідування мережі позашкільних клубів у районі на 1000 дітей».

До відкриття оновленого приміщення клубу було розгорнуто першу персональну виставку творчих робіт вихованців ЦСПК «Щасливе дитинство» - учнів ЗЗСО № 235 Герасименко Аліси (10 р.) і Герасименка Марка (8 р.) «Озирнись навколо» (діти - лауреати конкурсу «Талантам немає перешкод» 2017р.: Герасименко Аліса – І місце, Герасименко Марк - ІІ місце в категорії до 10 років). Також відбулася презентація роботи гуртка англійської мови та секцій боксу, дзюдо. Володимир Каретко поспілкувався з педагогами та дітьми – вихованцями клубу.

У 2017 році система підліткових клубів вперше за останні десять років отримала фінансування на проведення таких масштабних робіт  з ремонту та реконструкції приміщень.

Сьогодні діти мікрорайону «Біличі» отримали нове, відремонтоване приміщення, в якому буде працювати 8 секцій: 2 секції спорту та 6 гуртків естетичного виховання. У клубі працюють гуртки: писанкарства, бісероплетіння, англійської мови, малювання, «Творчі діти», бальних танців «Данс Авеню», сучасного танку «Зіронька», народознавчий – і секції боксу та дзюдо.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку