Головна  →  Новини  →  25 січня 2018

Тиждень «Художньо-естетичного циклу» в СШ № 96 (фото)

Тиждень «Художньо-естетичного циклу» в СШ № 96 (фото)

З 22 по 26 січня 2018 року в спеціалізованій школі № 96 ім. О. К. Антонова відбуваються  заходи до тижня «Художньо-естетичного циклу» який поєднав в собі три галузі: мистецтво, трудове навчання та психологію.

Тиждень розпочався відбірковим туром дитячої творчості «Таланти твої, школо!», де найкращі виконавці, танцюристи, поети мали змогу заявити про себе. Для відбору номінацій декоративно-прикладного мистецтва були зібрані малюнки та поробки учнів, які з понеділка прикрасили вестибюль школи.

З ранку 23 січня учні 6-А класу зустрічали вчителів та батьків із скринькою «Радості» із записочками-побажаннями, що заряджали позитивними емоціями на цілий день.

Учні 7-х класів змогли проявити свої творчі здібності на майстер-класі «Янголятко з фетру».

Коридори школи прикрасили цікаві тематичні газети підготовлені учнями разом з класними керівниками: 5 класи «Мій клас – мій корабель», 6 класи «Мої цінності, інтереси», 7 класи «Я рибка в Акваріумі класу», 8 класи «Хобі нашого класу», 9 класи «Мій професійний вибір».

Цього ж дня, середню та старшу школу охопила психологічна гра «Мій невідомий знайомий». Учасники, методом жеребкування, обирали «друга», якому потай мають робили приємні сюрпризи протягом всього тижня.

24 січня , в середу, захоплюючою  подією стала: гра «Слідопит» для учнів 5-8-х класів. Команди класів змагалися між собою у кмітливості, спритності шукаючі відповіді на питання про школу, вчителів, класи, мистецтво та психологію. Цікаво було спостерігати спритність та натхнення, з яким вони виконували різноманітні за змістом та складністю завдання. Ці заходи об’єднали в одне ціле не тільки учнів, а й вчителів, які з натхненням та вболіванням слідкували за психологічною грою учнів.

 

Джерело: СШ №96.

Перейти до спискуВерсiя для друку